Siam Oriental

Vi startet vår virksomhet med restauranten Siam Oriental som ble etablert på St. Hanshaugen høsten 2000. Målet var å etablere et intimt og koselig spisested som på en enkel måte kombinerer atmosfære, kvalitet og smak.

Siam Oriental var godt forankret i thailandsk matkultur og lange tradisjoner samtidig som norske behov ble ivaretatt. Restauranten fikk en solid posisjon i Oslos restaurantliv og opparbeidet seg en stor og trofast kundegruppe.

Etter 13 års vellykket drift ble restaurantdriften avsluttet for å prioritere familie og barn. Vi ønsker imidlertid fortsatt å dele med oss av både kunnskap og god eksotisk thaimat.

Selv om vi har avsluttet restaurantdriften, vil Siam Oriental fortsette med kursvirksomhet. I tillegg vil vi videreføre konseptet "ta med kokken hjem" hvor vi deltar i arrangementer og selskaper i ditt eget lokale eller kantine. Da vil alle kunne få original, god og eksotisk thaimat;
den thaimaten som Siam Oriental var kjent for.

 

Sriphen Charoenphon - kokk og kursholder

Tlf:       905 24 493
email:  post@siamoriental.no

Bildegalleri

Bilder fra restauranten Siam Oriental i perioden 2000-2013

Fra media

Siam Oriental i media (2000-2013)


Cafemagasinet

VG - restaurant-
guiden

Dagbladet
Fredag

Aftenposten
Oslopuls

Lokalavisen
St.Hanshaugen

Majorstuen avis

Natt & Dagavisen

Nordstrand Blad

Cafemagasinet