Kurs i thaimat

Lær å lage din egen thaimat

Thaimat har aldri vært mer populært og det er stadig flere som blir fasinert av det thailandske kjøkken. Liker du å tilberede sunn og god mat eller kanskje du ønsker å imponere dine venner med noe hjemmelaget og eksotisk? Lær mer om thaimatens hemmeligheter.

Siam Oriental holder kurs i thaimat hvor du får innføring i de viktigste urter og krydder og lærer hvordan råvarer behandles og tilberedes. Du vil lære å tilberede de mest kjente thairettene med et spekter av smaker og tilsetninger.

Hjemmekurs

Hva med å samle en vennegjeng og hold kurs i eget hjem? Vi gjennomfører kurs hjemme hos deg. Kombiner et kveldskurs med en hyggelig hjemmefest hvor prikken over i’en er servering av selvlaget thaimat. Det er både lærerikt og spennende. Vi bringer med alle råvarer.

Pris kr. 1.150,- per pers. (min. 5 personer)

Kurs i din bedrift

Det har stadig blitt mer populært med alternative arrangementer i bedriftene.  Et uformelt matkurs i kombinasjon med en hyggelig fest eller julebord er alltid spennende. Vi kommer til din bedrift hvor vi sammen tilbereder kveldens delikatesser som senere nytes i hyggelig lag. Dette styrker samholdet og gir motivasjon og glede samtidig som det er lærerikt. Vi tilpasser opplegg etter behov og størrelse på gruppen.

Pris etter avtale.